EUROLEAGUE

Συνεχίζει στη Μπασκόνια ο Ντελφίνο

Συνεχίζει στη Μπασκόνια ο Ντελφίνο
TWITTER/SASKI BASKONIA

Ο Κάρλος Ντελφίνο συμφώνησε με τη Μπασκόνια για την προετοιμασία, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά με τους Βάσκους τους πρώτους μήνες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στα 35 του χρόνια, κι έχοντας πίσω του μία σπουδαία καριέρα -όπως και αρκετούς τραυματισμούς-, ο Κάρλος Ντελφίνο (γκαρντ/φόργουορντ, 1.98 μέτρα) συμφώνησε με τη Μπασκόνια, προκειμένου να βοηθήσει αλλά και να βοηθηθεί στο διάστημα της προετοιμασίας των Βάσκων.

Ωστόσο, προέκυψαν αρκετοί τραυματισμοί (βλ. Γκραρίνο, Μπομπουά, Σενγκέλια) κι έτσι ο Πάμπλο Πριτζιόνι -head coach της ομάδας- αποφάσισε να κρατήσει τον Ντελφίνο, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι ο πολύπειρος Αργεντινός -που πέρυσι μέτρησε 12.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ με τη Μπόκα Τζούνιορς- θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα της Euroleague στο Ηράκλειο (12/10, 21:00) .

Τελευταία φορά που έπαιξε στη EuroLeague ο Ντελφίνο ήταν τη σεζόν 2003-04. Είχε 12.4 πόντους κατά μέσο όρο και το τελευταίο του ματς ήταν ο τελικός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όταν η Σκίπερ Μπολόνια είχε χάσει με 74-118. Εν συνεχεία, πέρασε κι από το EuroCup (σ.σ. 2008-09 με τη Χίμκι).

Photo Credits: Twitter/Saski Baskonia

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ