EUROLEAGUE

"Σύννεφα" λόγω Σενγκέλια στην Μπασκόνια

"Σύννεφα" λόγω Σενγκέλια στην Μπασκόνια
BASKONIA VITORIA GASTEIZ TWITTER

Πέντε ημέρες πριν από την έναρξη της Liga Endesa, ένας ακόμη "πονοκέφαλος" προέκυψε για την Μπασκόνια. Ο Τόρνικε Σενγκέλια αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ, κι άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Αντί να μειώνονται, αυξάνονται τα προβλήματα για την Μπασκόνια λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εν αναμονή της ένταξης του Ματ Τζάνινγκ στην ομάδα και της απόκτησης χημείας εντός παρκέ, ο Πάμπλο Πριτζιόνι είδε έναν βασικό παίκτη του να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ, στη διάρκεια του φιλικού με τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ.

Η ισπανική ομάδα υποδέχεται το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη στη Fernando Buesa Arena, αλλά ουδείς ασχολείται πλέον με όσα γίνονται εντός παρκέ από την στιγμή που ο Τόρνικε Σενγκέλια αποχώρησε άρον άρον. Ο ηγέτης της Μπασκόνια τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια του γ' δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στη δική του παρουσία στον αγώνα και να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο σύλλογος ενημέρωσε άμεσα μέσω Twitter για το ατυχές συμβάν, ευχόμενος να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Το τελευταίο που θέλει άλλωστε αυτή την στιγμή ο Πάμπλο Πριτζιόνι είναι να δει το βασικό "τεσσάρι" του να χάνει την πρεμιέρα της Liga Endesa απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" (29/9, 22:00).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ