EUROLEAGUE

"Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σενγκέλια"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόρνικε Σενγκέλια δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Μπασκόνια, αυτό όμως δεν απαγορεύει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον έχει στα μεταγραφικά σχέδιά της. Το αποκαλυπτικό "τιτίβισμα" του πιο έμπειρου δημοσιογράφου της Βιτόρια.

Ένα "τιτίβισμα" του Rafa Muntion αρκούσε για να βάλει... φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7). Ο κορυφαίος και πιο έμπειρος δημοσιογράφος στα θέματα που αφορούν στην Μπασκόνια (σ.σ.: μεταδίδει όλους τους αγώνες τα τελευταία τριάντα χρόνια) ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στοχεύει στην απόκτηση του 26χρονου πάουερ φόργουορντ.

Βέβαια, ο ηγέτης της ισπανικής ομάδας δεσμεύεται για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε επιδίωξη της "αρκούδας" πρέπει να μεταφραστεί σε πρόταση μεταγραφής προς τον Χοσεάν Κερεχέτα.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει δηλώσει πιστός στην Μπασκόνια πολλές φορές στο παρελθόν, κάτι που ενδεχομένως να παίξει τον ρόλο του. Όπως επίσης το γεγονός πως το Final Four του 2019 θα διεξαχθεί στη Fernando Buesa Arena, έδρα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνεθ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ