EUROLEAGUE

Στα "πιτς" ο Χουέρτας

Στα "πιτς" ο Χουέρτας

Με μία σημαντική απώλεια θα παραταχθεί η Μπασκόνια στον εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (15/3, 21:45), αφού ο Μαρσελίνιο Χουέρτας τέθηκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στον καρπό.

Χωρίς τον Μαρσελίνιο Χουέρτας θα παραταχθεί η Μπασκόνια στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις (15/3, 21:45) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε στον καρπό στο παιχνίδι με την Μπανταλόνα, με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνουν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του για τη μονομαχία με το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όπως ενημέρωσε η Μπασκόνια, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες με στόχο να φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ερχόμενη εβδομάδα, όπου υπάρχουν δύο αναμετρήσεις για την EuroLeague.

Ο τραυματισμός στον καρπό έρχεται στο χειρότερο δυνατό σημείο (χρονικά) για τον 35χρονο πλεϊμέικερ, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην EuroLeague με αντίπαλο τη Βαλένθια. Εκεί όπου οδήγησε τους Βάσκους σε εκτός έδρας επικράτηση, έχοντας 19 πόντους (με 8/10 δίποντα και 3/3 βολές) και 7 ασίστ σε 22'43'' συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ