ΜΠΑΣΚΕΤ

Σενγκέλια: Χτύπησε πάλι σε φάση με τον Καμπάσο!

Σενγκέλια: Χτύπησε πάλι σε φάση με τον Καμπάσο!

Ο Τόρνικε Σενγκέλια χτύπησε στο δεξί γόνατο έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Φακούντο Καμπάσο, περίπου τρία χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πάθει πάλι με τον Αργεντινό εμπλεκόμενο (VIDEO)!

Η βαριά εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν το χειρότερο νέο της βραδιάς για την Μπασκόνια . Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Βάσκους ήταν ο τραυματισμός που υπέστη ο Τόρνικε Σενγκέλια στο δεξί γόνατο στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν συγκρούστηκε στο transition με τον Φακούντο Καμπάσο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το γήπεδο και να μην επιστρέψει.

" Τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν είμαι γιατρός. Ο Τόκο δεν νιώθει καλά το γόνατό του και όλοι μας ανησυχούμε", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, βλέποντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του να τραυματίζεται στο τελευταίο παιχνίδι του 2018. Το ίδιο ματς συνδυάστηκε μάλιστα και με ισοφάριση του ρεκόρ προσέλευσης στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα (15.544), το οποίο κρατούσε από ένα παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα - Ρεάλ στο ίδιο γήπεδο στις 3/1/2016.

Η σύμπτωση του 2016

Στον συγκεκριμένο τραυματισμό του Σενγκέλια υπάρχει πάντως και μία τραγική σύμπτωση. Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Γεωργιανός είχε τραυματιστεί στο άλλο γόνατο (το αριστερό), πάλι σε μία φάση στην οποία είχε συγκρουστεί τότε με τον Καμπάσο! Ήταν την 1η Φεβρουαρίου 2016 και συγκεκριμένα σε ένα παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα με την Μούρθια, όπου έπαιζε εκείνη την περίοδο ο Αργεντινός γκαρντ.

Τότε ο Σενγκέλια είχε χρειαστεί εγχείρηση στον μηνίσκο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για τρεις μήνες. Τώρα ο σταρ της Μπασκόνια θα περιμένει τις εξετάσεις. Τα πρώτα σημάδια πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνα...

Δείτε πως τραυματίστηκε ο Τόρνικε Σενγκέλια στο χθεσινό ματς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ