EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Τα προβλήματα της Μπασκόνια κι ο Μιλουτίνοβ του ΝΒΑ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα αγωνιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Μπασκόνια στάθηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, που αποθέωσε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ μία μέρα πριν η ομάδα του υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Δεν διανύει την καλύτερη φάση της ιστορίας της, όμως η Μπασκόνια παραμένει μια παραδοσιακή δύναμη και παρά το γεγονός ότι δεν στοχεύει πια στο Final Four, συνεχίζει να ακολουθεί τον δικό της ιδιαίτερο δρόμο. Η ομάδα της Βιτόρια ετοιμάζεται να υποδεχθεί το βράδυ της Παρασκευής (25/10 στις 22:00) τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague 2019/20, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να εξηγεί ποιο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και να αποθεώνει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης.

" Ο Βιλντόσα ξεπερνά το πρόβλημα στον ώμο και μπορεί να προπονηθεί μετά από 15 μέρες με πόνους, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τον Στάουσκας που για πρώτη φορά δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Από την άλλη, ο Ματ Τζάνινγκ, ο Σαβόν Σιλντς και ο Πιέρια Χένρι αντιμετώπισαν στομαχικές διαταραχές στις αρχές της εβδομάδας, τώρα όμως είναι καλά" είπε ο προπονητής της Μπασκόνια και πρόσθεσε πως: " ακόμη κι αν άλλαξε, ο Ολυμπιακός παραμένει σκληρός. Δεν εγκαταλείπει ποτέ την προσπάθεια. Εχει νέους Αμερικανούς, δεν ξέρω όμως αν το γεγονός ότι δεν παίζουν στο πρωτάθλημά τους είναι θετικό ή αρνητικό. Δίνουν μπάλες στον Σπανούλη, παίζουν πικ-εν-ρολ και έχουν τον Μιλουτίνοβ, έναν από τους κορυφαίους της EuroLeague με μέλλον στο ΝΒΑ".

Μοναδικός απόντας για τη Μπασκόνια είναι ο τραυματίας Τζέισον Γκρέιντζερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ