EUROLEAGUE

Ο Μπομπουά λύτρωσε την Μπασκόνια

Ο Μπομπουά λύτρωσε την Μπασκόνια
BASKONIA OFFICIAL SITE

Με τον Ρόντριγκ Μπομπουά να σημειώνει το νικητήριο καλάθι με 6 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το τέλος του αγώνα, η Μπασκόνια επιβλήθηκε με 88-86 της νεοφώτιστης Γκιπουζκόα. (VIDEO)

Ο Ρόντριγκ Μπομπουά ήταν ο λυτρωτής της Μπασκόνια στον αγώνα με την Γκιπουζκόα. Με ένα coast to coast στο τέλος του αγώνα ο Γάλλος γκαρντ έδωσε τη νίκη με 88-86 στην ομάδα του, γλιτώνοντάς την από ένα άνευ προηγουμένο κάζο κόντρα στους "νεοφώτιστους".

Η Μπασκόνια τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Γκιπουζκόα, βρέθηκε πίσω με 13-22 στο τέλος της πρώτης περιόδου και έκανε υπεροπροσπάθεια για να φέρει τούμπα το ματς, κάτι που κατάφερε χάρη στο δίδυμο Σενγκέλια (23 πόντοι) και Μπομπουά (19 πόντοι). Στο τέλος ωστόσο ήταν ο δεύτερος αυτός που την λύτρωσε, αφού με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 86-86, πήρε τη μπάλα και διέσχισε ολο το γήπεδο, σκοράροντας με ένα floater, με 6 δέκατα να απομένουν για το τέλος του αγώνα!

Η Γκιπουζκόα είχε μία ακόμα ευκαιρία στο τέλος να πάρει τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της, αλλά το τρίποντο του Ντάνιελ Κλαρκ δεν βρήκε στόχο.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε το καλάθι του Μπομπουά και το άστοχο τρίποντο του Κλαρκ:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ