ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μαρτίνεθ κατηγορεί την Ζάλγκιρις ότι βιντεοσκόπησε την προπόνηση της Μπασκόνια

Ο Μαρτίνεθ κατηγορεί την Ζάλγκιρις ότι βιντεοσκόπησε την προπόνηση της Μπασκόνια

Η Ζάλγκιρις υποδέχεται απόψε την Μπασκόνια (12/10, 20:00) και δύο tweets του προπονητή των Βάσκων άναψαν φωτιές ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Επίθεση κατά της Ζάλγκιρις εξαπέλυσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ ανήμερα της αναμέτρησης με την Μπασκόνια (12/10, 20:00) για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague . Μέσω δύο μηνυμάτων που ανάρτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/10), ο προπονητής της Μπασκόνια κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς -και με ειρωνικό τρόπο- την λιθουανική ομάδα ότι βιντεοσκόπησε την τελευταία προπόνηση της Μπασκόνια πριν από το αποψινό παιχνίδι στην Ζαλγκίριο Αρίνα του Κάουνας!

" Σημείωση για να θυμόμαστε: Μετά την προπόνηση στο αντίπαλο γήπεδο, πρόσεξα ότι δεν βιντεοσκόπησαν την προπόνηση με τον υπολογιστή για το INSTANT REPLAY... (και δεν τους πίστεψα όταν μου είπαν ότι συνέβη κατά λάθος...)", έγραψε αρχικά ο Μαρτίνεθ στο Twitter (προφανώς ειρωνευόμενος στο σημείο που γράφει "δεν βιντεοσκόπησαν με το instant replay"), για να προσθέσει με νέο tweet: " Ευκαιρία να τους ζητήσουμε ένα αντίγραφο για τα σεμινάρια που κάνω".

Δείτε τα ειρωνικά tweets του προπονητή της Μπασκόνια:



Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ