EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Ολυμπιακός για Final Four"

Μπουρούσης: "Ολυμπιακός για Final Four"

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τις δυο ήττες του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως οι Πειραιώτες είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Η αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό (23/10, 21:30) έχει ξεχωριστή σημασία για τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα τεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος κόντρα στην ομάδα όπου αγωνίστηκε για μια πενταετία (2006-11) πριν αποχωρήσει για την Αρμάνι, τη Ρεάλ Μαδρίτης κι εν συνεχεία τους Βάσκους.

Ο διεθνής σέντερ βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα. Τελείωσε το ματς κόντρα στην Ομπραντόιρο με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ, 9 κερδισμένα φάουλ και 32 ranking σε 23'20" ενώ αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής στη Liga Endesa .

Μιλώντας για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, ο Μπουρούσης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: "Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Παίζει δυνατά ενώ θα δώσει το 100% για τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι, με δεδομένο ότι προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο κόουτς ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στον αγώνα. Είναι το πρώτο παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα στη Fernando Buesa Arena και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να έλθουν στο γήπεδο για να απολαύσουν το ματς, να μας υποστηρίξουν και νας μας βοηθήσουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα".

Πρόσθεσε, δε, πως "οι αντίπαλοί μας ηττήθηκαν και στα δυο παιχνίδια που έδωσαν με τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι πολύ... βαρύ για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πλέον μιλάμε για την Euroleague, μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Αυτή η ομάδα θέλει να προκριθεί στο Final Four και έχει τεράστιο κίνητρο! Από 'κει και πέρα, δεν μου αρέσει να μιλάω για κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και θα πρέπει να τους περιορίσουμε όλους".

Ο Μπουρουσης αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, μετά την ανάδειξή του σε MVP της 2ης αγωνιστικής στη Liga Endesa. "Δίνω τα πάντα για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ και, συγχρόνως, μου δείχνουν εμπιστοσύνη. Κάθε μέρα μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Δεν νιώθω ηγέτης. Είμαι απλώς μέλος της Λαμποράλ Κούτσα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ