EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Αν δεν είχα κίνητρο, θα καθόμουν στο σπίτι"

Μπουρούσης: "Αν δεν είχα κίνητρο, θα καθόμουν στο σπίτι"

Η Λαμποράλ Κούτσα παρουσίασε τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μίλησε για το κίνητρο που έχει φορώντας τη φανέλα της βασκικής ομάδας.

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, που πριν από μερικές ημέρες μετακόμισε από τη Μαδρίτη στη Βιτόρια. Ο 33χρονος σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμποράλ Κούτσα, αγωνιζόμενος για μία ακόμη χρονιά στην Euroleague. Είναι άλλωστε από τους πιο "παλιούς" στη διοργάνωση.

Η ισπανική ομάδα παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης (1/10) τον διεθνή σέντερ, ο οποίος αφού δήλωσε " πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Λαμποράλ Κούτσα. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας σε Liga Endesa και Euroleague", διευκρίνισε πως " είχα κι άλλες προσφορές, αλλά προτίμησα τη Λαμποράλ Κούτσα".

Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα τη νέα χρονιά, απάντησε: " Θέλω να παίξω δυνατά και να προσφέρω στην ομάδα την εμπειρία που έχω απ όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάμε για μία ομάδα που παίζει πάντα με πάθος και καρδιά. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής", ενώ κατέληξε αναφερόμενος σε αυτά που θέλει να προσφέρει στη Λαμποράλ Κούτσα: " Έχω πολύ υψηλό κίνητρο ερχόμενος εδώ. Αν δεν είχα, θα καθόμουν στο σπίτι μου. Θέλω πολύ να παίξω για τη Λαμποράλ Κούτσα. Αν παίξουμε δυνατά και δώσουμε ό,τι έχουμε, θα κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ