EUROLEAGUE

Μπέρτανς: "Βήμα πρόκρισης αν νικήσουμε στο ΣΕΦ"

Μπέρτανς: "Βήμα πρόκρισης αν νικήσουμε στο ΣΕΦ"

Ο Ντάβις Μπέρτανς μίλησε για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως στο ενδεχόμενο που η Λαμποράλ πάρει "διπλό" στο ΣΕΦ θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης".

Ο Λετονός φόργουορντ των Βάσκων, Ντάβις Μπέρτανς, μίλησε για το ματς της Παρασκευής (4/3, 21:45) κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αν η Λαμποράλ Κούτσα καταφέρει να νικήσει μέσα στο ΣΕΦ θα έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση.

Ο Ντάβις Μπέρτανς είπε τα εξής: "Αν καταφέρουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά στην έδρα του, περισσότερο από ό,τι εκτός έδρας. Παίζουν πολύ επιθετικά, πάντα μας προκαλούν προβλήματα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι για μας ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε τη νίκη. Μόνο αν ματσάρουμε τη δύναμή τους θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση και παρότι δεν παίξαμε καλά απέναντι στη Ζαλγκίρις, πήραμε τη νίκη και πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα αν αποδώσουμε καλύτερα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ