EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Χειρουργείο και εκτός μέχρι νεωτέρας ο Χένρι

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε πως ο Πιέρια Χένρι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, λόγω κατάγματος που υπέστη στο πρόσωπο στο παιχνίδι με τη Χίμκι. Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του.

Πάνω που χαμογέλασαν στην Μπασκόνια για τις νίκες απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης (Liga Endesa) και Χίμκι (EuroLeague), είδαν ακόμη έναν παίκτη να τίθεται νοκ άουτ. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Πιέρια Χένρι, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο στη διάρκεια του αγώνα με τη ρωσική ομάδα το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου.

Παρότι σε πρώτο χρόνο δεν διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του, σε εξετάσεις που έκανε το πρωί φάνηκε πως το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η ισπανική ομάδα, ο 27χρονος γκαρντ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την επόμενη εβδομάδα, δίχως να είναι ακόμη γνωστή η ημερομηνία επιστροφής στην δράση.

Μέχρι τώρα στην EuroLeague, ο Πιέρια Χένρι είχε 8.5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 2.6 λάθη ανά 25'46'' συμμετοχής, έχοντας αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της οργάνωσης στο "1" μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο Τζέισον Γκρέιντζερ στις αρχές της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ