EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Χάνει και Ολυμπιακό ο Γκρέιντζερ

Μπασκόνια: Χάνει και Ολυμπιακό ο Γκρέιντζερ

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ παραμένει στα "πιτς" και δεν ακολούθησε την αποστολή της Μπασκόνια στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (8/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ολυμπιακός και η Μπασκόνια στην 17η "στροφή" της EuroLeague θα βρεθούν αντιμέτωποι (8/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για 38η φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς πέρα από τον Τορνίκε Σενγκέλια δεν θα έχει στην διάθεσή του και τον Τζέισον Γκρέιντζερ.

O 54χρονος Κροάτης προπονητής των Βάσκων εδώ και μέρες γνώριζε πως δεν θα είχε στην διάθεσή του τον Τορνίκε Σενγκέλια, ενώ το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα προλάβει και ο Τζέισον Γκρέιντζερ.

Ο 29χρονος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην ποδοκνημική, δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στην Ελλάδα και θα παραμείνει στα "πιτς" για τρίτο διαδοχικό ματς, καθώς είχε πάρει απουσία και από τις αναμετρήσεις με την Χίμκι στη Μόσχα και την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς τον βασικό της πόιντ γκαρντ και το βασικό της 4άρι. Οι Βάσκοι καλούνται να καλύψουν τα κενά των δύο πολύ σημαντικών παικτών, ενώ και η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους. Ο Ολυμπιακός μετράει 22 νίκες σε 37 αναμετρήσεις με τους Βάσκους στην EuroLeague, ενώ η Μπασκόνια σε 18 παιχνίδια στην έδρα του Ολυμπιακού, έχει πάρει μόλις τρία "διπλά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ