EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Τέλος ο Στάουσκας μετά την γκάφα στη Μαδρίτη

Μπασκόνια: Τέλος ο Στάουσκας μετά την γκάφα στη Μαδρίτη

Παρελθόν από την Μπασκόνια αποτελεί ο Νικ Στάουσκας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες στέρησε με ένα ανόητο φάουλ από την ομάδα του τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Πριν από μία ακριβώς εβδομάδα, στο Ρεάλ - Μπασκόνια για τη EuroLeague ο Νικ Στάουσκας έκανε "εγκληματικό" λάθος με ένα αχρείαστο φάουλ στον Καμπάσο. Το σκορ ήταν 69-69, απέμεναν 2,9'' για τη λήξη και ο Καναδός έστειλε τον Αργεντινό στις βολές και κάπως έτσι, αντί για παράταση, μοιραία ήρθε η ήττα για τους Βάσκους.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Μπασκόνια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη, για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει πως "θα τον έβαζα να γυρίσει με τα πόδια αν ήταν παίκτης μου".

Οι Βάσκοι αποδέσμευσαν τον πρώην NBAer, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του: " Η ομάδα και ο παίκτης συμφώνησαν φιλικά να λύσουν τη συνεργασία τους. Η Μπασκόνια και ο Νικ Στάουσκας είχαν συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Καναδό παίκτη για τη συνεισφορά και τον επαγγελματισμό του στους μήνες που φόρεσε τη φανέλα της Μπασκόνια με 40 αγώνες και του εύχεται καλή τύχη στο προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ