EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Τέλος ο Περάσοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Μπασκόνια ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος "πλήρωσε" την κακή πορεία της ισπανικής ομάδας σε πρωτάθλημα και EuroLeague.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπασκόνια αποτελεί ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο Κροάτης τεχνικός "πλήρωσε" την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει η ισπανική ομάδα ειδικά στη EuroLeague, όπου βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις έξι νίκες και εννιά ήττες ύστερα από 15 αγωνιστικές.

"Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε μία ομάδα που ήταν πάντα ξεχωριστή για εμένα. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό που μας στήριζε πάντα και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Καταλαβαίνω πως η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου πολλή τύχη και όλα να πάνε καλά", δήλωσε ο Περάσοβιτς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αυτή ήταν η τρίτη θητεία του 54χρονου προπονητή στον πάγκο της Μπασκόνια, στον οποίο είχε καθίσει τη διετία 2005-2007, τη σεζόν 2015-2016, καθώς κι από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι και σήμερα. Ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο συνεργάτης του και πρώην assistant του Παναθηναϊκού, Χοσέπ Μαρία Μπεροκάλ.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ