EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Συμφώνησε με Νάναλι μέχρι το καλοκαίρι

Μπασκόνια: Συμφώνησε με Νάναλι μέχρι το καλοκαίρι
EUROKINISSI

Ο Τζέιμς Νάναλι θα επιστρέψει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Μπασκόνια, με την οποία συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Τζέιμς Νάναλι βρέθηκε πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό , πριν συμφωνήσουν τελικά οι "πράσινοι" με τον Σον Κιλπάτρικ . Εν τέλει ο Αμερικανός φόργουορντ θα επιστρέψει όντως στην Ευρώπη και δη στην EuroLeague, μετά την αποδέσμευσή του από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς πριν από μία εβδομάδα. Δεν θα παίξει όμως στην Ελλάδα, αλλά στην Ισπανία. Και συγκεκριμένα στην Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι με την ισπανική ομάδα, η οποία στις 12 αγωνιστικές που απομένουν θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να μπει στα playoffs της EuroLeague και να τερματίσει την κανονική περίοδο όσο το δυνατόν ψηλότερα. Με τους τραυματισμούς που έχει άλλωστε η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, θα χρειαστεί κάθε δυνατή βοήθεια.

Ο 28χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ είναι άλλωστε σπουδαίος σκόρερ, κι ας μην φαίνεται από τους 6,8 πόντους που είχε κατά μέσο όρο την διετία (2016/17 και 2017/18) που φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ