EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Πρώτος στόχος ο Πασκουάλ σύμφωνα με τη Marca

Μπασκόνια: Πρώτος στόχος ο Πασκουάλ σύμφωνα με τη Marca

Η ισπανική Marca βλέπει στο πρόσωπο του Τσάβι Πασκουάλ τον Νο1 υποψήφιο για την αντικατάσταση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της Μπασκόνια.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπασκόνια μετά τη νέα της ήττα από τη Ρεάλ, η οποία έμοιαζε με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Βάσκους μετά από μία κακή πορεία σε EuroLeague και Liga Endesa.

Σύμφωνα με τη Marca, στην κορυφή της λίστας των "μνηστήρων" για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Τσάβι Πακσουάλ. Ένας Ισπανός προπονητής που γνωρίζει το μπάσκετ της χώρας του, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη EuroLeague με τη μακρά θητεία του στην Μπαρτσελόνα και τις δυόμιση σεζόν που πέρασε στον Παναθηναϊκό. Έτσι, σε ηλικία 47 ετών, δεν αποκλείεται ο Τσάβι Πασκουάλ να επιστρέψει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την Μπασκόνια.

Για την ώρα πάντως, οι Βάσκοι θα πορευτούν με τον Τζόσεπ ΜαρίαΜπεροκάλ, που θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και θα οδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι του ισπανικού Πρωταθλήματος κόντρα στη Μπούργος. Ο Μπεροκάλ ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού στο πλευρό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ έχει υπάρξει και βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ