EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Πρόβλημα και αγωνία για Βιλντόζα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το -32 ενδεχομένως να είναι το μικρότερο κακό για την Μπασκόνια από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, καθώς ο Λούκα Βιλντόζα αποκόμισε πρόβλημα στον ώμο. Εν αναμονή των εξετάσεων για να αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα απουσίας από την δράση.

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενημερώθηκε πως ο Λούκα Βιλντόζα δεν θα είναι διαθέσιμος για τις επόμενες ημέρες λόγω προβλήματος στον δεξιό ώμο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ισπανικής ομάδας, ο 24χρονος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με το τριφύλλι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του προβλήματος, όπως επίσης το ακριβές διάστημα απουσίας από την δράση. Μέχρι στιγμής, ο Λούκα Βιλντόζα έχει 7.2 πόντους, 3.9 ασίστ, 2.2 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα ανά 23'27'' συμμετοχής στην EuroLeague. Όσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ; Ήταν το μοναδικό φετινό που δεν σκόραρε (είχε 0/3 τρίποντα) σε 14'41''.

Θυμίζουμε πως η Μπασκόνια έχει ήδη χάσει τον Τζέισον Γκρέιντζερ (ρήξη αχιλλείου) από την έναρξη της σεζόν, ενώ μόλις πριν από μία εβδομάδα είδε τον Πατρίτσιο Γκαρίνο να τραυματίζεται στο γόνατο και να χάνε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ