EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Όνειρα για Λαντέιλ

Μπασκόνια: Όνειρα για Λαντέιλ
BC ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Ο Τζοκ Λαντέιλ φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπασκόνια για το φετινό καλοκαίρι. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό εμπόδιο: η Ζάλγκιρις.

Η διοίκηση της Μπασκόνια έχει πάρει την απόφαση να πορευτεί με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για ακόμη μία σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως είναι εύκολο να ξεκινήσει ο σχεδιασμός -ανεξαρτήτως του τι θα γίνει φέτος με την EuroLeague και τη Liga Endesa.

Γι αυτόν τον λόγο, έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια και τα δημοσιεύματα για το πλάνο του έμπειρου τεχνικού προκειμένου να επαναφέρει την ισπανική ομάδα σε θέση να διεκδικεί τον τίτλο εντός των συνόρων και την πρόκριση στην οκτάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα καταγράφηκαν στον Τύπο της Ισπανίας πριν από μερικές ώρες, η Μπασκόνια έχει κυκλώσει το όνομα του Τζοκ Λαντέιλ για την ενίσχυση της ρακέτας. Ο 24χρονος σέντερ είχε 11 πόντους και 4.4 ριμπάουντ στην πρώτη του σεζόν στην EuroLeague, δείχνοντας πως είναι ικανός να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους της Ευρώπης. Σε όλο αυτό υπάρχει βέβαια μια μικρή, αλλά σημαντική, υποσημείωση που δεν αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Ο παίκτης έχει +1 στο συμβόλαιό του με τη Ζάλγκιρις, όπερ και σημαίνει πως είτε θα πρέπει πρώτα η λιθουανική ομάδα να τον ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται, είτε η Μπασκόνια θα κληθεί να πληρώσει κάποιο ποσό για να τον αποδεσμεύσει.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ