EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Νίκησε και στη Liga Endesa πριν το ΟΑΚΑ

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τις δύο σερί νίκες στη "διαβολοβδομάδα" που πέρασε, η Μπασκόνια κέρδισε μία ακόμη ομάδα της EuroLeague, τη Βαλένθια, αλλά για το ισπανικό Πρωτάθλημα (85-74) πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μολονότι η ατυχία τής χτύπησε την πόρτα για μία ακόμη φορά φέτος με τον τραυματισμό του Γκαρίνο, η Μπασκόνια έδειξε να μην επηρεάζεται από τα αγωνιστικά προβλήματα και πέτυχε μία ακόμη νίκη, τρίτη συνεχόμενη μέσα σε λίγες ημέρες.

Παρ' όλα αυτά βέβαια, δεν ξέχασε τον σοβαρό τραυματισμό του Αργεντινού, στον οποίο μαζί με τους αντιπάλους της έδειξαν τη στήριξή τους.

Μετά τις νίκες επί των ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ στη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague, οι Βάσκοι κέρδισαν και τη Βαλένθια για τη Liga Endesa, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα και στο Πρωτάθλημα της χώρας τους. Έτσι, συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία το τελευταίο διάστημα πριν μπουν στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Αθήνα και να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (28/11, 21:00).

Σπουδαίο ματς ο Σιλντς με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, 16 ειχε ο Στάουσκας με 4/6 τρίποντα, ενώ από 10 είχαν οι Σενγκέλια, Ντιοπ και Χένρι.

Από την πλευρά των "πορτοκαλί", ο Λόιντ ξεχώρισε με 20 πόντους, ενώ 16 ειχε ο Ντούμπλιεβιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 38-32, 71-62,

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Περάσοβιτς): Χένρι 10 (1), Φολ 7, Στάουσκας 16 (4), Σενγκέλια 10 (2), Σιλντς (2), Βιλντόζα 4, Γκονζάλες, Τζάνινγκ 4 (1), Ντιόπ 10, Πολονάρα 5 (1), Έρικ 2.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Πονσαρνάου): Κολόμ 10, Λόιντ 20 (3), Εντούρ 2, Τομπεϊ, Σαν Εμετέριο 8, Αμπάλντε 8, Λαμπεϊρί 2, Μότουμ, Ντούμπλιεβιτς 16, Βίβες 8 (2), Σάστρε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ