EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Κράτησε Ντιόπ, θέλει να ανανεώσει με Ντράγκιτς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπασκόνια ενεργοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του ο Ιλιμάνε Ντιόπ διατηρώντας την στο ρόστερ της, ενώ συζητά με τον Ζόραν Ντράγκιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη Μπασκόνια έπιασαν αμέσως δουλειά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παίρνοντας μαζεμένες αποφάσεις. Η τελευταία (μέχρι την επόμενη) ήταν η απόφαση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ιλμάνε Ντιόπ μέχρι το 2023 και να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Ο 25χρονος σέντερ είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, έχοντας σημαντικό ρόλο στον τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας 10 πόντους, όντας γενικά εδώ και χρόνια κάτι ανάμεσα στον 4ο και 5ο ψηλό της ομάδας στο ροτέισον.

Παράλληλα, οι Βάσκοι βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον Ζόραν Ντράγκιτς για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αφού η έλευση του Σλοβένου γκαρντ στα μέσα τη σεζόν έδωσε την έξτρα ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την παραμονή του Ντιόπ, η Μπασκόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή της, Ντούσκο Ιβάνοβιτς και του Ακίλε Πολονάρα, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόκας Γκεντράιτις και τις αποχωρήσεις των Μάικλ Έρικ και Ματ Τζάνινγκ

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ