EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Εκτός με ΤΣΣΚΑ ο Τζάνινγκ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπασκόνια παίζει για τη... ζωή της απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον τέταρτο ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ματ Τζάνινγκ.

Χωρίς τον καλύτερό της σουτέρ θα αντιμετωπίσει η Μπασκόνια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς ο Ματ Τζάνινγκ θα πάρει απουσία από το τέταρτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

Ο 31χρονος γκαρντ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς τραυματίστηκε σε έναν τένοντα κοντά στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και όπως ενημέρωσε η ομάδα του, τέθηκε νοκ άουτ για την αποψινή αναμέτρηση.

Η Μπασκόνια έκανε στο δεύτερο ματς της σειράς έκανε το μπρέικ, αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας, καθώς τη Μ. Τρίτη (24/4) "άλωσε" τη Fernando Buesa Arena επικρατώντας με 84-77. Οι Βάσκοι για να... επιβιώσουν στην διοργάνωση, καλούνται πλέον να ισοφαρίσουν κι εν συνεχεία να πάρουν τη νίκη στη Μόσχα (1/5), ενώ ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναμένει να μάθει τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας του Ματ Τζάνινγκ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ