EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Αποχαιρέτησε ο Τζέισον Γκρέιντζερ

Μπασκόνια: Αποχαιρέτησε ο Τζέισον Γκρέιντζερ

Ο 30χρονος γκαρντ, Τζέισον Γκρέιντζερ, αποχαιρέτησε έπειτα από τρία χρόνια την Μπασκόνια με μήνυμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παρελθόν από την Μπασκόνια αποτελεί ο Τζέισον Γκρέιντζερ. Ο 30χρονος Ουρουγουανός γκαρντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Βιτόρια έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας.

Ο Γκρέιντζερ αποχαιρέτησε την ομάδα του με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε την Μπασκόνια και ανακοίνωσε ότι πλέον ξεκινάει ένα νέο στάδιο στην καριέρα του.

"Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και τι να πω. Μία τριετή περίοδος κλείνει σε ένα μέρος που έζησα τα πάντα, τα καλά και τα κακά αυτού του όμορφου αθλήματος. Ήρθα το 2017 με την επιθυμία να κατακτήσω τον κόσμο και να δώσω την καλύτερη μου έκδοση, δεν ήμουν στο επίπεδα που περίμενα. Ακόμη κι έτσι προσπάθησα να κάνω τα κάνω τα πάντα, μέχρι που οδήγησα την υγεία μου στα όρια, ώστε να ανταποδώσω όση αγάπη έπαιρνα.

Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, αλλά ένας κύκλος κλείνει. Απλά, ευχαριστώ ολόκληρη την πόλη της Βιτόρια, όλους τους φιλάθλους της Μπασκόνια, όλους όσοι εργάζονται στις σκιές. Τώρα ξεκινάει ένα νέο στάδιο στη ζωή μου, όπου πρέπει να ευχαριστηθώ το άθλημα ξανά" ανέφερε συγκεκριμένα ο Γκρέιντζερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ