EUROLEAGUE

Μαρτίνεθ: "Από τους καλύτερους παίκτες ο Καλάθης"

Μαρτίνεθ: "Από τους καλύτερους παίκτες ο Καλάθης"

Η Μπασκόνια φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό Superdoods (8/2, 21:15) και ο Πέδρο Μαρτίνεθ... έβγαλε το καπέλο του στον Νικ Καλάθη.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπασκόνια (8/2, 21:15) και ο Πέδρο Μαρτίνεθ σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Νικ Καλάθη.

"Έχουμε την φιλοδοξία να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό", τόνισε ο κόουτς των Βάσκων, ο οποίος δεν έκρυψε πως κάποιοι από τους παίκτες του, όπως ο Τζέισον Γκρέιντζερ "κουβαλούν πολλά παιχνίδια και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβάρυνσης, οπότε η ομάδα δεν είναι στο 100% σωματικά".

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ, όμως , στάθηκε στον Νικ Καλάθη λέγοντας πως "είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, διότι σκοράρει και συγχρόνως έχει την ικανότητα να φτάσει στις 10 ασίστ σε κάθε παιχνίδι. Έχει πάρα πολύ καλή ισορροπία στο να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και στο να σκοράρει".

Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της Μπασκόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό ανέφερε πως από τότε "η κατάσταση έχει αλλάξει. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες τώρα. Εκείνη την περίοδο ο Ματ Τζάνινγκ είχε προσωρινό συμβόλαιο και πλέον είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Έχουμε μάθει πολλά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ