EUROLEAGUE

Επιστράτευση στην Μπασκόνια για Παναθηναϊκό

Επιστράτευση στην Μπασκόνια για Παναθηναϊκό
BASKONIA / TWITTER

Η Μπασκόνια θέλει να ξεκινήσει από νέα βάση, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/11, 21:00). Γι αυτό φρόντισε να δώσει έξτρα κίνητρο στον κόσμο της για την αναμέτρηση με το "τριφύλλι" (VIDEO).

Το ντεμπούτο του Πέδρο Μαρτίνεθ στον πάγκο της Μπασκόνια δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο έμπειρος τεχνικός, αφού η Σαραγόσα έκανε τη "ζημιά" στη Fernando Buesa Arena . Οι Βάσκοι βυθίστηκαν ακόμη περισσότερο στη Liga Endesa, είδαν την απόσταση που τους χωρίζει από την οκτάδα να αυξάνεται ελαφρώς και την ίδια ώρα προσδοκούν να "σπάσουν το ρόδι" στην EuroLegue. Το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/11, 21:00) είναι κρίσιμο, κυρίως από ψυχολογικής άποψης για την ισπανική ομάδα.

Γι αυτό, ήδη τρεις ημέρες πριν τη μεταξύ τους μονομαχία, φρόντισαν να βάλουν στο κλίμα τους φίλους της ομάδας. Με ένα video που "ανέβασαν" στα social media, στην Μπασκόνια θέλουν να κινητοποιήσουν τους φιλάθλους τους για να γεμίσουν τη Fernando Buesa Arena και να δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα απέναντι στο "τριφύλλι", το οποίο πέρσι θυμίζουμε ότι είχε πάρει τη νίκη στο ίδιο γήπεδο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ