EUROLEAGUE

Δάνεισε τον γίγαντα των 221 εκατοστών η Μπασκόνια

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης της Στρασμπούρ για έναν χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από τη Μπασκόνια, έγινε και επίσημα ο ύψους 2μ.21 center Γιουσουφά Φολ.

Λίγες εβδομάδες μετά την απόκτησή του Γιουσουφά Φολ, οι παράγοντες της Μπασκόνια αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού για μία σεζόν στη Στρασμπούρ. Ο 23χρονος ύψους 2μ.21 center θα μείνει, έτσι, στο γαλλικό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια με τη Λε Μαν και την Πουατιέ, με στόχο να "ψηθεί" για να βρει την περίοδο 2019/20 μια θέση στο roster των Βάσκων που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Η Στρασμπούρ του Βενσάν Κολέ αναζητούσε τον βασικό ψηλό της για την ερχόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με τη Μπασκόνια για να ζητήσει τον δανεισμό του Φολ. " Μας προτάθηκε πριν από δέκα μέρες και αρπάξαμε την ευκαιρία. Είναι μια ευκαιρία που δεν περίμενα πως θα παρουσιαστεί. Θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας" σχολίασε ο προπονητής της ομάδας του Στρασβούργου, που ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (9/8) τη συμφωνία με τους Βάσκους.

Στη Λε Μαν, πάντως, είναι ενοχλημένοι καθώς ο Φολ έκανε χρήση του δικαιώματός του, αποχώρησε για ομάδα της EuroLeague και τελικά γύρισε στη Γαλλία για να φορέσει τη φανέλα της μεγάλης αντιπάλου, της Στρασμπούρ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ