EUROLEAGUE

Αποχαιρέτησε την Μπασκόνια ο Βόιτμαν

Αποχαιρέτησε την Μπασκόνια ο Βόιτμαν
EUROKINISSI

Έπειτα από τρία χρόνια στην Βιτόρια ο Γερμανός σέντερ Γιοχάνες Βόιτμαν αποχαιρέτησε την Μπασκόνια μέσω ενός μηνύματος στα social media.

Η Μπασκόνια αποτέλεσε πιθανότατα το πιο σημαντικό σκαλοπάτι της καριέρας του. Λίγο πριν φύγει, λοιπόν, ο Γιοχάνες Βόιτμαν ευχαρίστησε την βασκική ομάδα και τους φιλάθλους της για τις τελευταίες τρεις σεζόν που πέρασε στην Βιτόρια, τονίζοντας ότι ψάχνει πλέον για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

" Φίλαθλοι της Μπασκόνια, θέλω να πω ευχαριστώ για τα τελευταία τρία χρόνια και που με αφήσατε να γίνω μέρος της σπουδαίας ιστορίας σας, που μοιραστήκαμε μερικές απίστευτες στιγμές στην Μπουέσα και που με καλωσορίσατε στο σπίτι σας, ώστε να το κάνουμε μαζί με την οικογένειά μου και δικό μας. Αξίζετε τα καλύτερα και εύχομαι σύντομα να κατακτήσετε το πρωτάθλημα που περιμένετε τόσο καιρό.

Αποφάσισα ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσω για νέες προκλήσεις... Θα κρατήσω την Μπασκόνια και τις αναμνήσεις μαζί μου και ποτέ δεν θα ξεχάσω τους ανθρώπους που έκαναν αυτόν τον σύλλογο σπουδαίο", έγραψε ο 27χρονος Γερμανός σέντερ, που είχε 8,8 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο την τελευταία τριετία στην EuroLeague.

Το μήνυμα του Γιοχάνες Βόιτμαν στο Instagram:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ