EUROLEAGUE

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το καθήκον της απέναντι στη Ζάλγκιρις, αλλά ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είδε τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ. Αμφίβολος εν όψει ΣΕΦ ο διεθνής σέντερ.

Η Λαμποράλ Κούτσα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου της μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις και ετοιμάζεται πλέον για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/3, 21:45) που θα κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς μετρά έξι νίκες μετά από οκτώ αναμετρήσεις και θα ταξιδέψει στη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα... δυάδας στον έκτο όμιλο του Top 16. Με ένα σημαντικό πρόβλημα, πιθανότατα. Βλέπετε, ο Γιάννης Μπουρούσης αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ της "Fernando Buesa Arena" χθες (25/2) το βράδυ, με πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ο διεθνής σέντερ πονούσε μετά το τέλος της αναμέτρησης, κι άπαντες στη χώρα των Βάσκων βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που έκανε για να μάθουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Σίγουρα πάντως θα μείνει εκτός μάχης από τον αγώνα της Κυριακής (28/2) με την Εστουδιάντες, την ώρα που παραμένει άγνωστο αν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Παρεμπιπτόντως, στο παιχνίδι του α' γύρου είχε δώσει το "παρών" την τελευταία στιγμή αφού είχε ταξιδέψει αυθημερόν από την Ισπανία προς την Ελλάδα για να παρευρεθεί στην κηδεία του πεθερού του, Μάκη Ψωμιάδη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ