EUROLEAGUE

Συμφωνία της Euroleague με την Sportingbet

Συμφωνία της Euroleague με την Sportingbet

Η Euroleague ανακοινώνει την υπογραφή τετραετούς χορηγικής συμφωνίας με την Sportingbet, ως επίσημο εθνικό σπόνσορα της Euroleague στην Ελλάδα.

Η συμφωνία σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την στρατηγική της Euroleague να προσθέσει τοπικούς σπόνσορες και συνεργάτες για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της αγοράς και να βοηθήσει τις 50 ομάδες μέλη.

Η συμφωνία με την Sportingbet περιλαμβάνει τρία σημαντικά προϊόντα: το Turkish Airlines Final-Four, το Turkish Airlines Euroleague παιχνίδι της εβδομάδας και τους τελικούς του Eurocup.

Ο κ. Ιωάννης Καποδίστριας, εκπρόσωπος της Sportingbet, μίλησε για την έναρξη της συνεργασίας λέγοντας: "Είναι τιμή μας που είμαστε οι εθνικοί σπόνσορες της Turkish Airlines Euroleague, του κορυφαίο μπασκετικού οργανισμού, μιας διοργάνωσης του υψηλότερου επιπέδου με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Η Sportingbet χαρακτηρίζεται από την δίψα και την ενέργεια για την επίτευξη στόχων, αλλά και το πάθος για τα σπορ, στοιχεία που επίσης είναι κυρίαρχα στην Turkish Airlines Euroleague. Είμαι σίγουρος ότι μέσω αυτής της συνεργασίας και οι δύο πλευρές θα κερδίσουν πολλά".

"Η υπογραφή με έναν πρωτοπόρου του χώρου του, όπως είναι η Sportingbet, επιτρέπει στην Euroleague να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μπράντα της στην Ελλάδα" τόνισε ο Χοσέ Λουίς Ρόσα-Μεντίνα, ο υπεύθυνος Global Marketing Partnerships & Licensing. "Ταιριάζει απόλυτα επίσης στον στόχο μας να διεισδύσουμε στις αγορές και να αυξήσουμε τις πηγές κέρδους για τις ίδιες τις ομάδες, οι οποίες είναι αυτές που κάνουν τις διοργανώσεις μας τόσο ελκυστικές για σπόνσορες και συνεργάτες".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ