EUROLEAGUE

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Ερυθρός Αστέρας

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Ερυθρός Αστέρας

Με φόντο τη δεύτερη θέση του Δ' ομίλου θα αναμετρηθούν το βράδυ της Πέμπτης (21.30) η Λαμποράλ Κούτσα και ο Ερυθρός Αστέρας με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες

Από πέρσι Λαμποράλ Κούτσα και Ερυθρός Αστέρας γνωρίζονται καλά. Φέτος οι δύο ομάδες έρχονται να διεκδικήσουν με αξιώσεις την παρουσία τους στο ΤΟΡ 16. Το βράδυ της Πέμπτης (21.30) οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση του Δ' ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες, καθώς στον Ισπανικό "εμφύλιο" η Λαμποράλ ηττήθηκε από την Βαλένθια, ενώ στην μάχη των "αδερφών" ο Ερυθρός Αστέρας είδε τον Ολυμπιακό να του παίρνει το ροζ φύλλο μέσα στην έδρα του.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Λαμποράλ Κούτσα

Ο Τόμας Ερτέλ 7.5 ασίστ ανά παιχνίδι είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας της διοργάνωσης.

Ο Φαμπιέν Κοσέρ έχει πετύχει 19 συνεχόμενες βολές στα παιχνίδια του στην Euroleague.

Το σερί που έτρεχε ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο έσπασε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ο Ισπανός μέχρι το παιχνίδι με την Βαλένθια είχε πετύχει, τουλάχιστον, ένα τρίποντο σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια Euroleague.

Ερυθρός Αστέρας

Ο κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Euroleague κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα πέρσι. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε με 83-73 στην Ισπανία.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι στην πρώτη θέση των παικτών με το υψηλότερο rating. Ο Σέρβος σέντερ έχει 22.3 ανά παιχνίδι, ενώ την κορυφή μοιράζεται με τον Ντάμιαν Κούλιγκ της Τουρόφ.

Ο Μάρκους Ουίλιαμς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια Euroleague.

Ο Γιάκα Μπλάζιτς έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Μπλάζιτς έχει ευστοχήσει σε 15 συνεχόμενες βολές στην Euroleague.

Ο Μπλάζιτς ήταν συμπαίκτης με τον Ντέιβις Μπερτάνς τη σεζόν 2011-12 στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ