EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Ζαλγκίρις

Δηλώσεις: Παρτίζαν - Ζαλγκίρις

Μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να αισθάνεται ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς για την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη μπροστά στο πιστό κοινό της Παρτίζαν

Ο Ντέιβις Μπερτάνς αν και χαρούμενος για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις δεσμεύτηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: "Είμαι ευχαριστημένος από το τελικό σκορ και την εμφάνιση μας. Αρχίσαμε καλά, όμως στη συνέχεια γίναμε νευρικοί. Η Ζαλγκίρις έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και σήμερα είχε την επιθυμία να κερδίσει. Έπρεπε να παλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε και το κάναμε στο τέλος. Οι φίλαθλοι μας έδειξαν ότι αγαπούν την Παρτίζαν και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στη διοργάνωση με την Γαλατάσαραϊ και επιθυμία μας είναι να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια".

Ντέιβις Μπερτάνς: "Γνωρίζαμε ότι αυτή τη περίοδο είμαστε καλύτερη ομάδα, ειδικά μέσα στο σπίτι μας. Δεν ξέρω τη σημασία και τη σημαντικότητα του τελευταίου μας αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, όμως μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε για τη νίκη".

Ζαλγκίρις

Σαούλιους Στομπέργκας: "Ξεκινήσαμε άσχημα, χωρίς ενέργεια και ρυθμό. Στη συνέχεια δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, όμως ήταν αργά για να μπορέσουμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το ποσοστό μας στα τρίποντα ήταν φτωχό -μόλις 17%-. Η Παρτίζαν έπαιξε σκληρά και προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα ριμπάουντ της. Ο Μπερτάνς έπαιξε εξαιρετικά σήμερα και η Παρτίζαν άξιζε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ