EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Εφές Αναντολού

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Εφές Αναντολού

Ο Κέρτις Τζέρελς αποκάλυψε την συμβουλή του τραυματία Λάνγκφορντ που άλλαξε τη ροή του αγώνα κι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Αρμάνι

Τα καλύτερα είχαν να πουν οι Λούκα Μπάνκι και Βαγγέλης Αγγέλου για τους παίκτες τους. Ο Τζέρελς από την πλευρά του αποκάλυψε το μυστικό εξαιτίας του οποίου ανέβασε στροφές στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: "Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι εναντίον μίας εξαιρετικής ομάδας. Παίξανε δυνατή άμυνα με πολλές επαφές όπως περιμέναμε. ήξερα ότι δεν θα είχαμε πολύ καλά ποσοστά από το τρίποντο, καθώς η Εφές έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης. Ήταν σημαντικό ότι η ομάδα μου έμεινε συγκεντρωμένη και προσπάθησε να κάνει απλά πράγματα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και την εμφάνιση της. Ξέρω τα όρια μας και δουλεύουμε σκληρά για να ξεπεράσουμε. Είναι πολύ σημαντική επιτυχία και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο".

Κέρτις Τζέρελς: "Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε σκληρά. Έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Συνεχίσαμε και μετά το ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Μίλησα με τον Λάνγκφορντ και μου είπε να σουτάρω και να πάρω το ρίσκο. Το έκανα, σκόραρα και κερδίσαμε. Χρειαζόταν να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνα και το κάναμε. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο και παίζουμε μαζί. Πρέπει τώρα να προχωρήσουμε να δούμε το επόμενη παιχνίδι, την επόμενη ημέρα, όμως αν συνεχίσουμε να είμαστε επιθετικοί μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Εφές Αναντολού

Βαγγέλης Αγγέλου: "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Αρμάνι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και καταφέραμε να προηγούμαστε για τρία δεκάλεπτα, όμως στη τελευταία περίοδο χάσαμε την ενέργεια μας. Βελτίωσαν την άμυνα τους και το ποσοστό τους από το τρίποντο κι αυτά είναι οι λόγοι της νίκης τους. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ