EUROLEAGUE

Με Πλάις στην Αθήνα η Γαλατάσαραϊ

Με Πλάις στην Αθήνα η Γαλατάσαραϊ

Με τον Τίμπορ Πλάις στην σύνθεσή της, αλλά χωρίς τιμωρημένους Σιλμπ και Πρέλντζιτς κατέφτασε στην Αθήνα η Γαλατάσαραϊ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της EuroLeague (17/3, 21:00).

Ο Τίμπορ Πλάις βρισκόταν κανονικά στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ που ήρθε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της EuroLeague (17/3, 21:00, Live Blog από το Sport24.gr και το EuroLeague Greece).

Ο Γερμανός σέντερ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στην 12αδα της Τουρκικής ομάδας. Αυτοί βέβαια που δεν ταξίδεψαν με την ομάδα είναι οι τιμωρημένοι Μπλέικ Σιλμπ και Εμίρ Πρέλντζιτς, οι οποίοι παραμένουν εκτός ομάδας, με τον πρώτο μάλιστα να φέρεται να βρίσκεται κοντά στην λύση του συμβολαίου του.

Η Γαλατάσαραϊ δεν θα έχει ακόμα στην 12αδα ούτε τον Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο λόγος βέβαια στην περίπτωσή του δεν είναι κάποιος τραυματισμός, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση, καθώς αποκτήθηκε μετά το τέλος της προθεσμίας που είχαν οι ομάδες για να κάνουν μεταγραφές (1 Μαρτίου).

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ