ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ζεστό" χειροκρότημα για Ομπράντοβιτς και Σλούκα στο ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μεταγραφικός στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Κώστας Σλούκας, άκουσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον χειροκροτά το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο συνέβη και με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε ποτέ τη συμπάθειά του για τον Κώστα Σλούκα. Προσπάθησε να τον πάρει στον Παναθηναϊκό, δεν τα κατάφερε, υποστήριξε πριν από μερικές εβδομάδες πως θα δώσει άλλη μια "μάχη" το καλοκαίρι του 2019 κι ο κόσμος της ομάδας ονειρεύεται δίδυμο του Έλληνα γκαρντ με τον Νικ Καλάθη.

Το βράδυ της Τετάρτης (26/9) ο Σλούκας βρέθηκε στο γκαλά του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) μπήκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο του χάρισε το "ζεστό" του χειροκρότημα, στέλνοντάς του ταυτόχρονα το μήνυμα πως θέλει να τον δει με την πράσινη φανέλα.

Το ίδιο έγινε φυσικά και με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ στις 18:13. Στο δρόμο για τον πάγκο της Φενέρ ο Σέρβος πολυνίκης προπονητής άκουσε το χειροκρότημα και ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη του. " Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, σε ένα τουρνουά για έναν σπουδαίο ανθρωπο που θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μας. Πέρασα 13 χρόνια μαζί του" δήλωσε ο Ζοτς στην κάμερα της COSMOTE TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ