EUROLEAGUE

"Υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε για 2+1 χρόνια ο Νάντο Ντε Κολό"

CSKA's Moscow Nando De Colo jumps to score as Olympiakos' players look on during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
CSKA's Moscow Nando De Colo jumps to score as Olympiakos' players look on during their Final Four Euroleague semifinal basketball match at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Παίκτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έγινε ο Νάντο Ντε Κολό, που σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ισμαήλ Σενιόλ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/7).

Στην Κωνσταντινούπολη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάντο Ντε Κολό, που την Πέμπτη (4/7) συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε και την Παρασκευή (5/7) υπέγραψε σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο του beIN Sports, Ισμαήλ Σενιόλ, συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.

Ο 32χρονος Γάλλος γκαρντ αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από την ΤΣΣΚΑ, έπειτα από πέντε σπουδαίες σεζόν στη Μόσχα, εξέτασε το ενδεχόμενο της επιστροφής στο ΝΒΑ, δέχθηκε προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, όμως η πίεση που δέχθηκε από τη Φενέρμπαχτσε ήταν μεγάλη. Η απώλειες των Μάρκο Γκούντουριτς (Μέμφις Γκρίζλις) - Νικολό Μέλι (Νιου Ορλίανς Πέλικανς) έβαλαν τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς σε ακόμα μία αμήχανη κατάσταση, όμως η απόκτηση του Ντε Κολό δείχνει πως η ομάδα της Πόλης θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης.

Τη σεζόν 2018/19 ο Ντε Κολό είχε 14.7 πόντους από 55.2% στο δίποντο, 43.1% στο τρίποντο και 94.6% στις βολές, μαζί με 2.5 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά 24:14 σε 34 αγώνες της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ