EUROLEAGUE

Χειρουργείο και αποκατάσταση στην Αθήνα για Σλούκα

Χειρουργείο και αποκατάσταση στην Αθήνα για Σλούκα

Ο Κώστας Σλούκας χειρουργήθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/3) στο Metropolitan και θα μείνει στην Αθήνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποκαταστήσει οριστικά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Η είδηση της απουσίας του Κώστα Σλούκα από τη δράση για τέσσερις με έξι εβδομάδες έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Φενέρμπαχτσε, η οποία χάνει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν τον πλέον αξιόπιστο "άσο" της.

Ο διεθνής γκαρντ, που είχε ενοχλήσεις εδώ και αρκετές ημέρες στο γόνατο, βρίσκεται στην Αθήνα από τις αρχές της εβδομάδας. Το πρωί της Τετάρτης (1/3) χειρουργήθηκε μάλιστα από τον διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής του Metropolitan, Διονύση Χίσσα, με σκοπό να αποκαταστήσει οριστικά στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η αρθροσκόπηση γόνατος που έκανε ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πήρε άμεσα εξιτήριο κι από αύριο (2/3) θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης με σκοπό να είναι έτοιμος βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει.

Η παραμονή του στην Αθήνα θεωρείται βέβαιη για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, ενώ εν συνεχεία θα αποφασιστεί -σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας- αν πρέπει να γυρίσει άμεσα στην Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει εκεί το πρόγραμμά του, ή θα παραμείνει περισσότερο στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως πέραν του "Σλου", εκτός μάχης για τον αγώνα με τη Ζάλγκιρις έχει τεθεί κι ο Γιαν Βέσελι λόγω προβλήματος στον αστράγαλο .

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ