EUROLEAGUE

Τρελαμένος ο Ομπράντοβιτς: Ξέσπασε μέχρι και στον μεταφραστή!

Τρελαμένος ο Ομπράντοβιτς: Ξέσπασε μέχρι και στον μεταφραστή!
EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods, δίνοντας πάντως συγχαρητήρια στο "τριφύλλι" για τη νίκη. Στάθηκε σε τρία φάουλ που δεν δόθηκαν στην τελευταία κατοχή της ομάδας του, ενώ από τα νεύρα του δεν γλίτωσε ούτε ο μεταφραστής.

Ο εκνευρισμός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ ήταν εμφανής στη Συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Νίκου Παππά και το σουτ που έβαλε στο τέλος, τόνισε ότι οι διαιτητές δεν έδωσαν τρία (!) φάουλ στους παίκτες του στην τελευταία τουρκική επίθεση, ενώ σε κάποιο σημείο την "είπε" στον μεταφραστή, επειδή... ξέχασε δύο ονόματα.

" Είδαμε δύο εντελώς διαφορετικά μέρη στον αγώνα. Στο α' μέρος πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, βάλαμε καλάθια στο transition, ελέγξαμε τον ρυθμό, ισορροπήσαμε την κατάσταση. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει, προετοιμαστήκαμε γι αυτό. Το "κλειδί" ήταν ότι κάναμε τα ίδια λάθη στο β' μέρος, αλλά δεν κάναμε κλεψίματα, δεν παίξαμε καλή άμυνα. Όλο αυτό έφερε το παιχνίδι στο σουτ, με τον Νίκο Παππά να το βάζει. Έβαλε ένα σπουδαίο σουτ, του αξίζουν συγχαρητήρια", δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν σταθεί στο φινάλε του αγώνα, τα διαιτητικά λάθη και το μεγάλο σουτ του Νίκου Παππά:

" Στο ημίχρονο μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ διαφορετικό, ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ επιθετικός και γι αυτό θα πρέπει να πάμε σε πιο χαμηλό ρυθμό. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν θυμάμαι ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα μόνο σε μία περίπτωση του αγώνα, πριν το σουτ του Νίκου Παππά. Μπράβο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, αλλά πρέπει να πω κάτι ακόμη: στην τελευταία μας κατοχή, είδα από το γήπεδο ότι έγιναν δύο φάουλ στους παίκτες μου. Μετά είδα το video και διαπίστωσα ότι έγιναν τρία φάουλ, όχι δύο. Δύο από τον Καλάθη και ένα από τον Σίνγκλετον. Δεν είναι ωραίος τρόπος να τελειώνει το παιχνίδι έτσι. Δεν θεωρώ ότι κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, αλλά πρέπει να αναφερθεί αυτό. Συγχαρητήρια ξανά στον Παναθηναϊκό για τη νίκη".

Όταν ρωτήθηκε για τη δυσκολία του έργου του λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ, απάντησε πως " η αλήθεια είναι ότι παίζουμε χωρίς τέσσερα παιδιά που πέρσι ήταν βασικοί, τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Έκπε Ούντο, Μπόμπι Ντίξον και Νίκολα Κάλινιτς. (εκεί την "είπε" στον μεταφραστή επειδή ξέχασε να αναφέρει δύο από τα τέσσερα ονόματα) Οι δύο πρώτοι πήγαν στο ΝΒΑ και οι άλλοι δύο είναι τραυματίες. Τα παιδιά μου δουλεύουν σκληρά. Για μένα είναι λογικό να παίζουμε κάπως άσχημα ως ένα βαθμό, σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Γιατί πολλά παιδιά έπαιζαν στις εθνικές ομάδες, μέχρι αργά. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους παίκτες μου, δουλεύουν σκληρά. Έχουμε μία δύσκολη σεζόν μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ