EUROLEAGUE

Το πλάνο της Φενέρ για τα χρέη "βουνό"

Το πλάνο της Φενέρ για τα χρέη "βουνό"
EUROKINISSI

Το χρέος της Φενέρμπαχτσε... ζαλίζει, αλλά στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του τουρκικού συλλόγου δεν ανησυχούν για όσα είπε ο Αλί Κοτς.

Ο Αλί Κοτς αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της Φενέρμπαχτσε αποκαλύπτοντας πως ο σύλλογος του έχει χρέη 621.000.000€ , ενώ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε, όμως, δεν φαίνεται πως έχει λόγο να ανησυχεί. Ή τουλάχιστον αυτό διαμηνύεται από τα μέλη της...

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς τάραξε τα νερά με όσα ανέφερε για τα χρέη του συλλόγου του. Μετά τα λεγόμενά του ήταν λογικό αρκετοί να αναρωτηθούν για το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των παικτών του. Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε, όμως, εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Στην τουρκική ομάδα υποστηρίζουν πως η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν θα επηρεάσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αποχώρηση. Η Φενέρμπαχτσε μάλιστα έχει ήδη προχωρήσει αρκετά τον σχεδιασμό της, μιας κι έχει ήδη αποκτήσει τους Ζοφρί Λοβέρν και Τάιλερ Ένις, ενώ υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παραμείνουν οι Κώστας Σλούκας, Νικολό Μέλι, Μπαρίς Ερσέκ, Μελίχ Μαχμούτογλου, Εγκεχάν Αρνά, Μάρκο Γκούντουριτς, Γιαν Βέσελι, Σινάν Γκιουλέρ, Νίκολα Κάλινιτς, Μπόμπι Ντίξον, Αχμέτ Ντουβερίογλου και Λουίτζι Ντατόμε.

Ο σύλλογος της Φενέρμπαχτσε καλείται να... σκαρφαλώσει σε ένα βουνό και να βρει τον τρόπο να ξεπληρώσει τα χρέη του, αλλά τουλάχιστον οι Τούρκοι δεν ανησυχούν για την ομάδα μπάσκετ τους, καθώς - όπως προκύπτει από τους ισχυρισμούς τους - αυτή θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί έχοντας στο ρόστερ της παίκτες από το πάνω ράφι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ