EUROLEAGUE

Το αινιγματικό tweet του ατζέντη του Ομπράντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε μετά από επτά χρόνια, δεν έχει δώσει όμως τον τελευταίο χορό του σύμφωνα με τον ατζέντη του, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς (PHOTO).

Λίγες μόλις στιγμές μετά από την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς , ο ατζέντης του Σέρβου θρυλικού προπονητή φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα για το μέλλον του πελάτη, φίλου και συνεργάτη του.

Με ένα tweet και μια φωτογραφία που δείχνει τον Ζοτς να αποχωρεί από τα αποδυτήρια της Ulker Sports Arena ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς έγραψε πως " δεν είναι ο τελευταίος χορός", χωρίς να είναι ξεκάθαρο το νόημα αυτής της λεζάντας, αν δηλαδή μια επιστροφή στη Φενέρμπαχτσε είναι πιθανή ή απλώς η καριέρα του θα συνεχιστεί σε κάποιο άλλο μέρος της Ευρώπης.

Ο Ομπράντοβιτς θα μείνει για έναν χρόνο εκτός δράσης, όπως έκανε μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το 2012 και στη συνέχεια φαίνεται πως θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τις φήμες περί... λονδρέζικου ενδιαφέροντος να είναι όλο και πιο έντονες.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ