EUROLEAGUE

Θεούλης ο Ντατόμε, αποκάλεσε "μ...κα" τον Σλούκα στο twitter!

Θεούλης ο Ντατόμε, αποκάλεσε "μ...κα" τον Σλούκα στο twitter!

Ο Λουίτζι Ντατόμε έκανε πάλι τα... μαγικά του στο twitter, αφού δήλωσε χαρούμενος για τις κινήσεις της Φενέρμπαχτσε στο μεταγραφικό παζάρι και αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάθε παίκτη, αποκαλώντας... "μ...κα" τον Σλούκα! Τρόλαρε και τον Κάλινιτς με νέο tweet!

Ο Λουίτζι Ντατόμε είναι ίσως ο πιο διασκεδαστκός παίκτης της Turkish Airlines EuroLeague για να ακολουθεί κάποιος στο twitter. Τα ανά καιρούς tweet του έχουν γράψει ιστορία. Και τα δύο τελευταία post του είναι η απόδειξη.

Με την Φενέρμπαχτσε να έχει ανακοινώσει την απόκτηση του συμπατριώτη του, Νικόλο Μέλι, ο Ντατόμε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Αποφάσισε λοιπόν να αναφερθεί ονομαστικά σε όποιον παίκτη κατάφερε η ομάδα του να κρατήσει ή να αποκτήσει, μη ξεχνώντας να αποκαλέσει "μ...κα" τον Κώστα Σλούκα! Ιδού λοιπόν τι έγραψε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του συγκάτοικού μου, Μπάρις Χέρσεκ, του μ...κα μου Κωστάκη και καλώς ήρθατε Σινάν Γκιουλέρ και Νικόλο Μέλι! Θα είμαστε σπουδαίοι"!

Το ωραίο βέβαια είναι ότι λίγο αργότερα ο Ντατόμε συνειδητοποίησε ότι δεν ανέφερε το όνομα του Νίκολα Κάλινιτς (ο οποίος ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιό του), οπότε έγραψε σε νέο tweet: " Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Νίκολα Κάλινιτς! Οι ασκήσεις το πρωί θα είναι πάλι πολύ ανταγωνιστικές. Χρειαζόμουν ένα έξτρα tweet για να γράψω για αυτόν".

Δείτε τα δύο post του Ιταλού:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ