EUROLEAGUE

Θα κόψει την κοτσίδα του ο Ντατόμε, εάν...

Θα κόψει την κοτσίδα του ο Ντατόμε, εάν...

Έτοιμος να κόψει την κοτσίδα του δηλώνει ο Λουίτζι Ντατόμε εάν η Φενέρμπαχτσε χάσει το Final Four μέσα στην Κωνσταντινούπολη (VIDEO).

Ο Λουίτζι Ντατόμε είναι Ιταλός, αισθάνεται όμως πια την Κωνσταντινούπολη σαν το δεύτερο σπίτι του. Ο 29χρονος φόργουορντ βρίσκεται δύο χρόνια στην Τουρκία και φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four με την Φενέρμπαχτσε. Το τρόπαιο, βέβαια, είναι το μόνο που έχει στο μυαλό του ο Ντατόμε πέντε ημέρες πριν από τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της EuroLeague στο YouTube, όπου έκανε επίδειξη της τουρκικής γλώσσας και μίλησε για το πως ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ και τα αμέτρητα χαμένα “μονά” με τον (κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο) αδερφό του. Μίλησε επίσης για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη, τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και την τελειομανία του, καθώς φυσικά και για την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε μέχρι το Final Four.

Συν τοις άλλοις, έκανε και μία δέσμευση μπροστά στην κάμερα της EuroLeague εάν η Φενέρμπαχτσε χάσει το Final Four: “ Θα κότσω την κοτσίδα μου. Σίγουρα το μούσι θα παραμείνει, τα μαλλιά μου όμως αργά ή γρήγορα θα τα έκοβα, αφού αρχίζω να τα χάνω λόγω του άγχους που μου προκαλεί ο κόουτς (γέλια)”.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ