EUROLEAGUE

Τέλος ο Μπένετ από την Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Μπένετ από την Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Άντονι Μπένετ, λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση της EuroLeague.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Άντονι Μπένετ δε μπόρεσε ποτέ να ταιριάξει στα "θέλω" του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για αυτό εξάλλου και είχε παραγκωνιστεί, ενώ πριν μερικές εβδομάδες έχασε την θέση του στο ρόστερ της ομάδας στην Τουρκική Λίγκα από τον Πέρο Άντιτς .

Το άλλοτε Νο1 του ντραφτ του ΝΒΑ, λοιπόν, βρίσκεται τώρα εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Φενέρμπαχτσε, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό που είχαν συνάψει.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεδομένου ότι ο Μπένετ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής πλέον στα Τουρκικά playoffs, αυτή η κοινή απόφαση έμοιαζε μάλλον αναμενόμενη.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε αποκτηθεί από την Φενέρμπαχτσε τον Ιανουάριο του 2017. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 αγώνες στο Πρωτάθλημα, έχοντας σε αυτό το διάστημα 9 πόντους και 6.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής. Την ίδια περίοδο ωστόσο στην EuroLeague είχε μόλις μόλις 1.2 πόντους και 0.9 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 6 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος μόνο σε 10 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ