EUROLEAGUE

Συνεχάρη τους Αγγελόπουλους ο Ομπράντοβιτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, για την πορεία της ομάδας στη φετινή EuroLeague.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από το φινάλε του τελικού της EuroLeague , όταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πλησίασε στο σημείο που κάθονταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο Sinan Erdem Dome.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Χάρης Σταύρου

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε συνεχάρη τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού για τη φετινή πορεία στην EuroLeague, κάτι το οποίο άλλωστε επεσήμανε κι αργότερα μιλώντας στην EuroLeague TV, εκεί όπου τόνισε πως "ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έκανε τρομερή σεζόν, είναι σκληρή ομάδα. Κάθε χρόνο αποδεικνύει τη δύναμή του, είναι ένας σπουδαίος οργανισμός", για να προσθέσει:

"Είναι μεγάλη επιτυχία για όλους όσοι εργάζονται σε αυτόν τον σύλλογο, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο, κ. Αζίζ Γιλντιρίμ. Είναι ο άνθρωπος που έδωσε σε όλους μας την ευκαιρία να βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι μείναμε ενωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος πρώτα απ' όλα για τους παίκτες μου, κι ύστερα για τον κόσμο μας που υποστήριξε αυτή την ομάδα τόσο έντονα στη διάρκεια της σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ