EUROLEAGUE

Σύρραξη και εκκένωση γηπέδου στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε

Σύρραξη και εκκένωση γηπέδου στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε

Το παιχνίδι της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε διεκόπη προσωρινά στα μισά της β' περιόδου, λόγω έντασης μεταξύ των παικτών που μεταφέρθηκε στις εξέδρες. Την εκκένωση του γηπέδου ζήτησαν οι διαιτητές (VIDEO).

Μία ανύποπτη φάση στα μισά της β' περιόδου αρκούσε για να "βάλει φωτιά" στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με τη Φενέρμπαχτσε και να φέρει την εκκένωση του γηπέδου! Με 4'25'' για το τέλος του α' μέρους, ο Γιαν Βέσελι χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, κάτι που έφερε την αντίδρασή του, αφού έσπρωξε έναν παίκτη των γηπεδούχων.

Ο Κρις Ομπέκπα της Τράμπζονσπορ δεν άφησε τη συγκεκριμένη κίνηση αναπάντητη αφού αμέσως κατευθύνθηκε εναντίον του φόργουορντ/σέντερ της Φενέρμπαχτσε, προκαλώντας σύρραξη στο παρκέ της "Hayri Gür Arena".

Η ένταση δεν περιορίστηκε μεταξύ των παικτών όμως, αφού ο κόσμος της Τράμπζονσπορ ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να κινηθούν αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων προς το σημείο που ήταν η φυσούνα, πετώντας αντικείμενα και βρίζοντας τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Οι διαιτητές αποφάσισαν την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης και διέταξαν για εκκένωση του γηπέδου προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ