EUROLEAGUE

Στήριξη στον Σλούκα από αρθρογράφο της Χουριέτ!

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Τουρκία επειδή δεν άγγιξε το πανό του Κεμάλ, στο πρόσωπο του διευθυντή και αρθρογράφου της Χιουριέτ, Ερουγούλ Οζκιόκ.

Ο Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο επίκεντρο στην Τουρκία επειδή δεν έπιασε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ πριν τον αγώνα με τη Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση. Ενώ όμως πολύς κόσμος τον κατηγορεί για ασέβεια, μεταξύ των οποίων και ο διεθνής σέντερ Σεμί Ερντέν, ο Σλούκας βρήκε απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του διευθυντή και αρθρογράφου της Χιουριέτ, της μεγαλύτερης εφημερίδας της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον Ερουγούλ Οζκιόκ, ο οποίος σε χθεσινό άρθρο (12/11) συντάχθηκε με το μέρους του Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας ότι είναι άψογος σε ύφος και ήθος και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τον κρίνει!

Συγκεκριμένα, ο Οζκιόκ γράφει: " Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδήλένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ!

Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία.

Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ