EUROLEAGUE

Sold out στην Ulker Sports Arena για Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια του Game 3 με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου η τουρκική ομάδα θα επιδιώξει να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Four.

Δεν αποτελεί είδηση, αν κρίνουμε από την εικόνα της Ulker Sports Arena σε όλη τη διάρκεια της regular season, αλλά είναι ενδεικτικό της προσμονής που υπάρχει για πρόκριση στο Final Four. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως ελάχιστα είναι τα εισιτήρια (μόλις 250) του Game 3 με τον Παναθηναϊκό Superfoods (25/4, 20:45) που δεν έχουν διατεθεί, με ένα ακόμη sold out από τους φίλους της τουρκικής ομάδας να είναι προ των πυλών.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Όπως είχαμε αναφέρει από τη Δευτέρα (24/4) , η ζήτηση ήταν πάρα πολύ μεγάλη με τις ουρές να είναι πολλών μέτρων στη διάρκεια της ημέρας. Οπότε το sold out ήταν απλά θέμα χρόνου, κι έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (25/4), λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ. Η τουρκική ομάδα είναι με την "σκούπα" ανά χείρας και ψάχνει στο γήπεδό της την τρίτη σερί νίκη επί των "πρασίνων" για να προκριθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Final Four.

Τους "μάντρωσε" ο Ομπράντοβιτς

Πριν από την τρίτη μονομαχία με τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Φενέρμπαχτσε κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Όπως συμβαίνει πάντοτε πριν από μεγάλα παιχνίδια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να καταλύσει η αποστολή σε ξενοδοχείο προκειμένου να είναι όλοι μαζί και απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη μεγάλη αναμέτρηση με το "τριφύλλι" στην Ulker Sports Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ