Σλούκας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του

Η EuroLeague γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης μαζί με τις ομάδες και τους παίκτες της διοργάνωσης, με τον Κώστα Σλούκα να συμμετέχει σε ένα συγκινητικό video για τον δικό του ξεχωριστό δάσκαλο: Τον πατέρα του.

Η EuroLeague γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης η οποία έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ για τις 24 Ιανουαρίου, ζητώντας από συγκεκριμένους παίκτες να μιλήσουν για δασκάλους ή ανθρώπους που βοήθησαν στη διαπαιδαγώγησή τους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Ο Κώστας Σλούκας, λοιπόν, από τη Φενέρμπαχτσε απέδωσε τη νοοτροπία που έχει "χτίσει" ως σήμερα σε έναν δικό του ξεχωριστό δάσκαλο, τον πατέρα του, τον οποίο έχασε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Έλληνας γκαρντ είπε στο σχετικό video: "Ό,τι είμαι μέχρι τώρα το οφείλω στον πατέρα μου. Μου έδωσε τη νοοτροπία που έχω και θυμάμαι πολύ καλά ότι πηγαίναμε στις 7 το πρωί στα βουνά όταν ήμουν μικρός. Μου έλεγε ότι θα πρέπει να δουλέψεις και ότι θα πάμε μαζί στα βουνά να τρέχουμε, με βροχή, με ήλιο... Με πίεσε να δουλέψω και με βοήθησε να καταλάβω ότι αν θες να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δουλέψεις. Αυτό, λοιπόν, υπάρχει στο μυαλό μου κάθε μέρα".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το συγκινητικό video του 30χρονου γκαρντ:

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έτσι τον κερδίζει η Μπάρτσα

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναλύει την... δημοπρασία για τον Καλάθη πριν το σφυρί χτυπήσει τρεις φορές.

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο επίλογος γράφτηκε τον Απρίλιο

Το τέλος της EuroLeague που αποδείχθηκε πως μπήκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Ζόρντι Μπερτομέου που επέλεξε να κόψει δρόμο και η "σκοτεινή" επόμενη μέρα της Λίγκας. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Το πιο περίεργο καλοκαίρι

Οι ομάδες σχεδιάζουν το μέλλον τους, αλλά ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούν το παρόν τους. Ακόμα και με παίκτες που το έχουν αποφασίσει να τις εγκαταλείψουν την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS