EUROLEAGUE

Σλούκας: "Τελικός με τον Ολυμπιακό"

Σλούκας: "Τελικός με τον Ολυμπιακό"

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστας Σλούκας μίλησαν για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό (01/02, 21:00) και στάθηκαν αμφότεροι στο πόσο δυνατοί είναι οι "ερυθρόλευκοι" στο ΣΕΦ.

Στο ΣΕΦ δοκιμάζεται η Φενέρμπαχτσε (01/02, 21:00, Live Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Κώστας Σλούκας υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση και παράλληλα ανέφερε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

" Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, σαν τελικός. Πάμε να νικήσεουμε. Αν καταφέρουμε να παίξουμε έξυπνα και να ελέγξουμε το παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι πραγματικά πολύ επιθετικός. Θέλουν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουν εύκολα καλάθια. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και αποφύγουμε τα λάθη", σχολίασε ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε.

Με τη σειρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Παίζουμε απέναντι σε αντίπαλο ο οποίος μας νίκησε στον πρώτο γύρο. Τους ξέρουμε πολύ καλά, παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί και θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ