EUROLEAGUE

Σλούκας: "Τα φάουλ του Βέσελι, μας ανάγκασαν να αλλάξουμε πλάνο"

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας απέδωσε στις λεπτομέρειες την ήττα της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της EuroLeague από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υποστήριξε ότι τα φάουλ του Βέσελι έπαιξαν κομβικό ρόλο στην ήττα.

Ο Κώστας Σλούκας δεν κατάφερε να προσθέσει μια ακόμη κατάκτηση EuroLeague στο ενεργητικό του. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε 80-85 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι και ο διεθνής γκαρντ έκανε λόγο για μεγάλη απογοήτευση.

Ο 28χρονος υποστήριξε ότι τα εύκολα χαμένα καλάθια της ομάδας του σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Κοζέρ και τα φάουλ στα οποία υποχρεώθηκε ο Βέσελι, έπαιξαν κυρίαρχο λόγο στην ήττα.

Ο Σλούκας ανέφερε μετά τον τελικό: " Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Τα φάουλ του Βέσελι μας ανάγκασαν να αλλάξουμε πλάνο. Παίξαμε πολύ με τον Μέλι στο "5", αυτοί έβαλαν κάποια δύσκολα καλάθια, πήραν επιθετικά ριμπάουντ, ο Κοζέρ ήταν ο X Factor, που έβαλε σημαντικά καλάθια.

Θεωρώ ότι μας στοίχισε αρκετά η απουσία του Βέσελι στο "5". Χάσαμε και εύκολα καλάθια. Ο Κάλινιτς 2-3 εύκολα lay-up, χάσαμε δύο καρφώματα. Οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τον τελικό. Από αύριο κοιτάζουμε τον επόμενο στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία. Είναι δύσκολο, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ, στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ