EUROLEAGUE

Σλούκας στον Sport24 Radio 103,3: "Το ίδιο άγχος με την πρώτη φορά"

Σλούκας στον Sport24 Radio 103,3: "Το ίδιο άγχος με την πρώτη φορά"
EUROKINISSI

Πανέτοιμος για το μεγάλο ματς με την Αναντολού Εφές, μια απρόβλεπτη όπως την χαρακτήρισε ομάδα, είναι ο Κώστας Σλούκας. Ακούστε τι είπε ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε στον Sport24 Radio 103,3.

Μία μέρα πριν από τον μεγάλο ημιτελικό με την Αναντολού Εφές, στο Final Four της EuroLeague που θα διεξαχθεί στη Βιτόρια, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μιχάλη Στεφάνου για να μοιραστεί τα συναισθήματα και τις προσδοκίες του από το έβδομο τέτοιο τουρνουά της καριέρας του.

Για το πώς αισθάνεται: "Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί βρίσκομαι σε μεγάλες ομάδες που βρίσκονται κάθε χρόνο στο Final Four. Οσον αφορά τον εαυτό μου δεν έχει αλλάξει κάτι από την πρώτη φορά. Υπάρχει ευτυχία, το ίδιο άγχος, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ένα ακόμα Final Four και ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο και να βρεθώ στον τελικό”.

Για τη μάχη με την Αναντολού Εφές: “Η άμυνά μας θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι πάρα πολύ ταλαντούχος ομάδα η Εφές, απρόβλεπτη ομάδα, ιδιαίτερα σφιχτή. Είναι πολύ σημαντικό να αλλάξουμε τον ρυθμό για 40 λεπτά αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να περάσουμε στον τελικό. Η Εφές έχει κάνει μια αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα και αξίζει 100% να βρίσκεται στο Final Four”.

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: “Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν ενημερώνομαι για το τι γίνεται στην Ελλάδα, δεν με αφορά η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Επικεντρώνομαι τον τελευταίο καιρό στο Final Four και στο πώς θα φανώ έτοιμος και αντάξιος των προσδοκιών”.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ